Winterwandeltocht Bernheze.

zo 30 dec

Winterwandeltocht Bernheze.

Winterwandeltocht Bernheze op 30 december 2018.
Zin om na de Kerstdagen lekker actief buiten te zijn? Om die kerstkilootjes er in een mooie wandeltocht vanaf te lopen? En te genieten van het natuurschoon in de laatste maand van dit jaar? Loop dan mee met de
winterwandeltocht in Bernheze.
Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat er traditiegetrouw weer een winterwandeltocht in Bernheze gehouden wordt. Onze gemeente staat bekend als gastvrij, groen en cultureel. Daarnaast is de natuur prachtig in Bernheze, de verschillende landschappen wisselen elkaar af. Niet alleen in het voorjaar en in de herfst levert dat mooie plaatjes op, maar zeker ook in de winter.
De winterwandeltocht wordt alweer voor de 16e keer gehouden, dit jaar op zondag 30 december. De organisatie is in handen van TRV (Toeristisch Recreatieve Vereniging) Bernheze in samenwerking met Scouting Nistelrode en de Meierijsche Museum Boerderij Heeswijk Dinther.
Startlocaties.
Ook dit jaar zijn er weer verschillende startlocaties. Op elke startlocatie is er keuze uit 3 verschillende routes van 5, 10 of 20 kilometer. Hierdoor heeft iedere deelnemer de ruimte om een eigen ritme te lopen.
Dit jaar is gekozen voor de volgende startlocaties:
De Meierijsche Museum Boerderij, Meerstraat 28 , 5473 VX Heeswijk Dinther.
Eetcafe t Pumpke, Raadhuisplein 7, 5388 GM in Nistelrode.
De starttijd voor de 20 kilometer is van 8.00 tot 11.00 uur, de starttijd voor de 5 en 10 kilometer is tussen 8.00 en 12.00 uur. De routes zijn helemaal uitgeschreven, op onduidelijke punten worden pijlen geplaatst.
Fotowedstrijd
Ook dit jaar heeft TRV weer een fotowedstrijd uitgeschreven. U komt onderweg vast schilderachtige plaatjes tegen. Van uitgestrekte weilanden of prachtige met rijp bedekte struiken of daken. Doe tijdens de wandeling verslag van de tocht door foto’s te maken en deze in te sturen naar marketing@vvvnoordoostbrabant.nl Hiermee maakt u kans op een waardebon van vijftig euro, te besteden bij intersport Superstore in Uden.
Kortingsbon.
De kosten voor deelname zijn 3 euro. De eerste 50 wandelaars ontvangen een leuke attentie van de sponsoren.
Heeft u ook zin om na de kerstdagen lekker buiten te zijn en te genieten van de mooie natuur rondom Bernheze? Wandel dan mee!
Datum: zondag 30 december.
Afstanden: 5-10-20 km.
Tarief: 3 euro.
Voor meer info: www.trv-bernheze.nl en www.bezoekbernheze.nl