Wie wordt veelbelovend ondernemer van het jaar in Oss?

Gepubliceerd: Vrijdag 15 maart 2019 07:52

Wie wordt veelbelovend ondernemer van het jaar in Oss?

OSS -Wie mag zich veelbelovend ondernemer van jaar in Oss noemen? Dat wordt zaterdagavond bekendgemaakt tijdens het Business Gala Oss.

De kanshebbers zijn Melissa van Dinther (27) van Visser Chocolade, Ramon van Mook (32) van Bewakingsdienst Van Mook en Damian van Essen (20) van Vidox Media. Van Dinther denkt dat ze haar nominatie te danken heeft aan het feit dat Visser Chocolade vernieuwend is als het gaat om de producten en winkelinrichting. Van Essen maakt als sinds zijn vijftiende videoproducties voor Top Oss. Sinds ruim 2 jaar heeft hij van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Van Mook van heeft drie jaar geleden het bedrijf van zijn vader die 2003 begon overgenomen.

Het Business Gala met medewerking van Olympisch judoka Edith Bosch en zangeres Berget Lewis, wordt gehouden in Sportcentrum Berghem. Thema dit jaar is 'Winning Mood'

Bereikbaarheid
Vanwege werkzaamheden is de Osseweg, waar het sportcentrum aan ligt, dicht. Per fiets is het sportcentrum gewoon te bereiken. Mensen die met de auto komen, kunnen de aangegeven omleiding volgen vanaf de Burgemeester van Erpstraat via de Broekstraat richting de N329 óf de locatie bereiken via de Zevenbergseweg en Hartog Hartogsingel richting de N329. Vanaf de N329 is Sportcentrum Berghem gewoon bereikbaar.

Deel deze pagina: