Wethouder Van Boekel: “Geen crisis in de Maashorst”

Gepubliceerd: Donderdag 31 januari 2019 20:15

Wethouder Van Boekel: “Geen crisis in de Maashorst”

HEESCH - Er is geen sprake van een crisis binnen de stichting Maashorst in Uitvoering. Dat zei wethouder Peter van Boekel donderdagavond nog eens met klem tegenover de gemeenteraad van Bernheze.

Hij antwoordde op vragen die waren gesteld door D66 naar aanleiding van het opstappen van Geert Versteijlen en Hendrik Hoeksema uit het bestuur van de stichting. Van Boekel betreurt het vertrek van het tweetal maar stelt dat het bestuur van de Maashorst nog steeds prima functioneert. “Het is jammer dat door alle commotie al het goede dat de laatste jaren is bereikt nu wordt overschaduwd”, zei de wethouder.

Volgens Van Boekel is het belangrijk om de kwartiermaker nu de kans te geven om met een goed plan te komen om de organisatiestructuur van de Maashorst een stuk eenvoudiger te maken. Van Boekel verwacht op redelijk korte termijn de gemeenteraad hierover te kunnen informeren.