Weer vuurwerk ontploft bij woning Oss

Gepubliceerd: Zondag 10 maart 2019 08:48

Weer vuurwerk ontploft bij woning Oss

OSS - Bij een woning aan de Saturnusstraat in Oss is in de nacht van zaterdag op zondag een aanslag gepleegd. In een portiek bij een bovenwoning werd vuurwerk naar binnen gegooid.

Terwijl de brandweer nog bezig was met het blussen van een autobrand aan de Singel 40-45 in Oss, kwam er een melding binnen van een explosie bij een woning ergens anders in de stad. De knal zorgde ervoor dat de voordeur en een ruit van de woning werden verwoest. De ontploffing was zo hevig dat delen uit de woning tientallen meters verderop aan de overzijde van de straat terechtkwamen.

Geen gewonden 
De brandweer kwam ter plaatse, maar er stond niks in brand. Ook twee ambulances werden uit voorzorg naar de Saturnusstraat gestuurd, maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Niet de eerste keer 
Het is niet de eerste keer dat vuurwerk bij een woning naar binnen wordt gegooid. Op 7 november werd zwaar vuurwerk naar binnen gegooid bij een woning aan de Zwaluwstraat. Twee weken geleden zorgde op 24 februari een ontploffing van vuurwerk voor veel schade bij een woning aan de Rootstraat.

Deel deze pagina: