Voetbaltoernooi Thuis in Oss Cup: 'elkaar leren kennen en netwerk vergroten'

Gepubliceerd: Vrijdag 11 januari 2019 12:36

Voetbaltoernooi Thuis in Oss Cup: 'elkaar leren kennen en netwerk vergroten'

OSS – De inschrijving voor de eerste Thuis in Oss Cup is gestart. Het zaalvoetbaltoernooi dat wordt gehouden op 13 februari is bedoeld voor Ossenaren en nieuwe Ossenaren.

Het idee is afkomstig van nieuwkomer Jo Abo Ras. "Als mensen uit verschillende landen met elkaar strijden voor een prijs, dan leren ze elkaar kennen en worden ze vrienden", zegt hij.

Stichting Thuis in Oss heeft het idee opgepikt en samen met het Sport Expertise Centrum het zaalvoetbaltoernooi opgezet. "Doel van dit toernooi is dat mensen door samen te sporten elkaar leren kennen en hun netwerk verbreden", aldus Angelo Schuurmans van Thuis in Oss.

Voor de organisatie van de Thuis in Oss Cup is de 3000 euro gebruikt die werd opgehaald bij de afscheidsreceptie van de wethouders Gé Wagemakers en Annemieke van de Ven en gemeentesecretaris Marie-Louise van Schaijk.

De wedstrijden worden gespeeld in de sporthallen van Hooghuis locatie west in Oss. Iedereen van 16 jaar en ouder kan zich vanaf vandaag schrijven via www.thuisinoss.com