Van Kilsdonk lijsttrekker CDA Oss, kandidatenlijst nog niet vastgesteld

Gepubliceerd: Woensdag 08 november 2017 23:05

Van Kilsdonk lijsttrekker CDA Oss, kandidatenlijst nog niet vastgesteld

OSS - Mari van Kilsdonk is de lijsttrekker van CDA Oss voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Hij volgt René Peters op. De kandidatenlijst van de partij zou vandaag ook vastgesteld worden, maar dat lukt vanavond niet.

"Er stond vandaag meer op de agenda dan alleen de kandidatenlijst en het lijsttrekkerschap. We hebben een volle zaal met allemaal mensen die graag willen discussiëren over de lijst, maar ook over andere zaken. Er is vandaag een voorstel gedaan, maar de definitieve vaststelling doen we op een andere datum. De vergadering is overigens nog niet afgelopen", aldus Van Kilsdonk. 

Oorspronkelijk was het volgens Van Kilsdonk niet de bedoeling om vanavond de lijst vast te stellen. Vervolgens werd besloten om het wél te doen om uiteindelijk vanavond te besluiten om het toch maar niet te doen. "Er zijn vanavond suggesties genoemd om de lijst beter te maken. Dan gaan we daar ook naar luisteren. Op 21 november leggen we de lijst vast." Van Kilsdonk zelf ziet het als iets positiefs: "Je kan heel scherp zeggen dat we het niet eens met elkaar zijn hier, maar ik kijk er liever anders naar. Iedereen hier is betrokken om er iets moois van te maken voor de komende verkiezingen."

Deel deze pagina: