Van der Krabben in startblokken voor verbouwing historisch kantoorpand

Gepubliceerd: Woensdag 13 maart 2019 12:09

Van der Krabben in startblokken voor verbouwing historisch kantoorpand

OSS - Ruim anderhalf jaar geleden raakte het historische kantoorpand van makelaarskantoor Van der Krabben aan de Kruisstraat zwaar beschadigd door een uitslaande brand. Sinds die brand zit Van der Krabben in een pand aan de Gasstraat in Oss, maar het kantoor verwacht dit jaar terug te keren aan de Kruisstraat.

"We staan in de startblokken om met de verbouwing te beginnen", vertelt Joris Welten namens Van der Krabben. "Het is nu wachten op de omgevingsvergunning van de gemeente Oss. Die zou eerst voor carnaval komen, daarna direct na carnaval en nu is het deze week. We zijn benieuwd. Ons plan ligt klaar."


Wanneer de benodigde vergunningen binnen zijn kan Van der Krabben beginnen met de verbouwing. En Welten merkt dat het leeft in Oss. "Ik krijg, zonder te overdrijven, tussen de tien en twintig keer de vraag hoe het met ons pand is. De Kruisstraat is ook een fijne locatie. Veel mensen kwamen er zomaar even binnenlopen, dat is de kracht van die locatie. In de Gasstraat hebben we dat minder, al is het daar ook fijn werken."

Deel deze pagina: