TOP wint ruim van HVCH maar wint geen periodetitel, Prinses Irene verliest nipt

Gepubliceerd: Maandag 19 november 2018 07:59

TOP wint ruim van HVCH maar wint geen periodetitel, Prinses Irene verliest nipt

OSS - TOP heeft in de eerste klasse met 4-1 gewonnen van HVCH, maar het was niet genoeg voor een periodetitel. Prinses Irene ging maar net ten onder bij SC 't Zand.

Stijn van den Broek en Metin Alkir zorgden voor de 1-0 en 2-0 in de eerste helft. Mustafa Seddiqi kreeg namens HVCH na de 2-0 rood wegens praten. De wedstrijd leek zodoende gespeeld, maar binnen een minuut na rust werkte Lars van Lee de 2-1 binnen na een fout in de Osse defensie. Aram Pusters maakte aan alle onzekerheid een einde. De spits scoorde de 3-1 en de 4-1. Had TOP nog een doelpuntje meer gemaakt, dan was de periodetitel naar TOP gegaan. Dat lukte niet, waardoor Juliana'31 nu periodewinnaar is. Beide ploegen staan zes punten voor op de nummer drie, Leones dat in punten gelijk staat met SC Woezik. Tegen die laatstgenoemde ploeg speelt TOP aankomende zondag.

Prinses Irene verloor de uitwedstrijd bij SC 't Zand met het kleinst mogelijke verschil: 1-0. De ploeg uit Nistelrode staat nu op een een na laatste plek, boven HVCH. Brabantia is de volgende tegenstander van Prinses Irene, HVCH ontvangt Leones.

(Foto's via Pion Steeg)