TOP verliest topper tegen Juliana'31, HVCH pakt punt en Prinses Irene verliest

Gepubliceerd: Maandag 03 december 2018 07:46

TOP verliest topper tegen Juliana'31, HVCH pakt punt en Prinses Irene verliest

MALDEN - TOP heeft de topper in de eerste klasse C verloren. Juliana'31 was in Malden met 3-0 te sterk. HVCH gaf op bezoek bij SC Woezik een 0-2 voorsprong weg en Prinses Irene verloor.

TOP en Juliana'31 stonden allebei nog ongeslagen bovenaan in de eerste klasse. Het was Juliana'31 dat snel op een 1-0 voorsprong kwam. TOP zette daar een schot op de lat en een afgekeurd doelpunt tegenover en ook Juliana'31 zag een doelpunt afgekeurd worden voor de rust. Na de rust had TOP een prima kans op 1-1, maar was het de 2-0 die aan de andere kant viel na een corner. Uiteindelijk maakte Juliana'31 er nog 3-0 van. TOP staat nu tweede en speelt komend weekend tegen Oirschot Vooruit in Oss.

Hekkensluiter HVCH speelde zondag tegen de nummer vier, SC Woezik, en leek daar uitstekende zaken te doen. Tom Hekerman scoorde twee keer om er 0-2 van te maken. Een Heesche rode kaart in de tweede helft veranderde echter het spelbeeld. SC Woezik scoorde in de slotfase nog twee keer om er 2-2 van te maken. Daardoor blijft HVCH laatste staan. Alverna komt komend weekend naar Heesch toe.

Prinses Irene staat een plekje boven HVCH en kon zondag geen punt pakken. Nemelaer was in Nistelrode met 0-1 te sterk voor de ploeg van trainer William van der Steen. Best Vooruit is zondag in Best de tegenstander.

Deel deze pagina: