TOP Oss trekt Philippe Rommens aan

Gepubliceerd: Woensdag 08 augustus 2018 15:23

TOP Oss trekt Philippe Rommens aan

OSS - Middenvelder Philippe Rommens sluit na een proefperiode definitief aan bij TOP Oss. De 20-jarige Belg tekent een contract voor twee seizoenen met daarin een optie voor een extra jaar.

Rommens speelde jarenlang in de jeugd van PSV, waar hij in 2014 zijn debuut in de Eerste divisie maakte. De afgelopen twee seizoenen kwam hij nog tot 48 competitiewedstrijden en twee goals.

Technisch begaafd
"Ik heb een goede techniek, inzicht en trap. En ik werk altijd hard", omschrijft Rommens zichzelf als voetballer. "Het liefst speel ik als aanvallend ingestelde nummer 8." Trainer Klaas Wels was de afgelopen periode gecharmeerd van de middenvelder.

Rommens had deze zomer meerdere opties, waaronder Helmond Sport, maar hij koos voor TOP. "De speelwijze van de andere geïnteresseerde clubs sprak me niet aan. Zij hanteerden veelal de lange bal, maar hier in Oss wordt verzorgd voetbal gespeeld. Daar houd ik van en dan kom ik het beste tot mijn recht. Daarnaast voel ik me hier vanaf het begin van de stage thuis. Het is een leuke club met een dito groep."