TOP Oss-supporters vieren als Bende van Oss carnaval in Friesland

Gepubliceerd: Maandag 18 februari 2019 14:58

TOP Oss-supporters vieren als Bende van Oss carnaval in Friesland

OSS - TOP Oss speelt op vrijdag 1 maart de uitwedstrijd tegen SC Cambuur en laat dat nou net carnavalsvrijdag zijn. Supporters van de Ossenaren gaan het combineren. Fans die mee willen, worden verplicht om verkleed te gaan als de Bende van Oss.

Supportersvereniging De Trouwe Oss organiseert als altijd de busreis naar het hoge noorden. "Aangezien de wedstrijd op carnavalsvrijdag gespeeld wordt, is verkleden verplicht en ‘Bende van Oss’ de dresscode", zegt de vereniging. De supporters maken er een feestje van met een partybus compleet met DJ en 'een chauffeur die weet wat een feestje is'. 

Je zou het bijna vergeten, maar er gaat die dag ook gevoetbald worden. TOP Oss staat op dit moment negende, SC Cambuur staat veertiende. De vorige ontmoeting tussen beide ploegen in het begin van dit seizoen eindigde in een 1-3 overwinning voor de Friezen. Grote man aan de zijde van de bezoekers was invalspits Karim Rossi met drie treffers. Die speelt sowieso niet in Leeuwarden tegen TOP, hij speelt inmiddels voor SC Telstar.

Deel deze pagina: