TOP Oss-supporters naar kleedkamer spelers na vierde nederlaag in vijf wedstrijden

Gepubliceerd: Vrijdag 08 februari 2019 23:06

OSS - TOP Oss-supporters hebben vanavond na de wedstrijd tegen MVV (1-3) de kleedkamer van TOP opgezocht om hun onvrede over de afgelopen weken te uiten. De groep sprak uiteindelijk met leden van de technische staf en algemeen directeur Peter Bijvelds.

De supporters eisten meer inzet van de groep die in 2019 vier keer verloor en één keer gelijkspeelde. Een supporter kwam zelfs in de kleedkamer voordat hij eruit werd gewerkt. Het ging om een groep van ongeveer dertig supporters die binnen kwamen. Zij konden zo via de hoofdingang doorlopen naar de kleedkamers.