TOP Oss-supporters misdragen zich tijdens duel met FC Twente: duel gestaakt

Gepubliceerd: Vrijdag 08 maart 2019 22:09

TOP Oss-supporters misdragen zich tijdens duel met FC Twente: duel gestaakt

OSS - De wedstrijd TOP Oss - FC Twente van vanavond is ontsierd door wangedrag van de Osse supporters. Na de beslissende 0-2 liet een groep supporters zich provoceren en zochten zij de confrontatie met de Twente-fans.

In de 86ste minuut scoorde Xandro Schenk namens de gasten de 0-2. FC Twente-doelman Joël Drommel juichte provocerend voor de Osse C-tribune. Een deel van de supporters liet zich uitlokken en stormde naar beneden. Vervolgens trokken ze aan de boarding en bekogelden ze de doelman met bier. Een steward werd geslagen en de scheidsrechter staakte het duel. Daarop zocht de groep de confrontatie met de Twente-fans. Ze renden door een hek van de B-tribune naar de Twente-fans waar ze niet door het hek kwamen.

Een paar minuten nadat de stadionspeaker om had geroepen dat het duel toch uit zou worden gespeeld, braken supporters door het hek bij de A-tribune en enkele raddraaiers kwamen het veld op. Na twintig minuutjes stil te hebben gelegen, werd de wedstrijd hervat en uitgespeeld. De gevolgen voor TOP zullen groot zijn.