TOP Oss is blij dat het februari is: 'Op papier sterker geworden'

Gepubliceerd: Vrijdag 01 februari 2019 16:46

TOP Oss is blij dat het februari is: 'Op papier sterker geworden'

OSS - TOP Oss-directeur Peter Bijvelds is blij dat het 1 februari is. De dag na het sluiten van de transfermarkt blikt hij terug.

Maikel Verkoelen, Patrick N’Koyi en Dani Centen vertrokken. Daar stond de komst van Sjoerd Overgoor, Jonathan Waterberg, Olivier Rommens én Enzo Stroo tegenover. Bijvelds is tevreden: "Ik kan niet anders zeggen dat de transferperiode is verlopen zoals we hadden gehoopt. Dat is wel eens anders geweest. Ik denk dat we op papier sterker zijn geworden."

Hij is blij dat er geen belangrijke spelers vertrokken zijn zoals Bryan Smeets en Huseyin Dogan. De twee blijven nog minimaal een halfjaar in Oss. "Het zijn twee karaktervolle spelers en er is veel rondom die spelers gebeurd de afgelopen tijd. Er komt nu rust en ik ben blij dat ze blijven."

Dat het team sterker geworden is betekent niet meteen dat de doelstelling wordt aangepast. "Er staan veel clubs onder ons die tot nu toe minder goed gedaan hebben en als die het goed doen kunnen ze stijgen. Maar er staan ook clubs boven ons die voor ons niet ongrijpbaar zijn."