TOP Oss heeft aanvaller Enzo Stroo binnen

Gepubliceerd: Donderdag 31 januari 2019 20:29

TOP Oss heeft aanvaller Enzo Stroo binnen

OSS - TOP Oss heeft zich vlak voor het verstrijken van de transferdeadline versterkt met een nieuwe aanvaller. Enzo Stroo, vorig seizoen nog clubtopscorer van FC Volendam, speelt vanaf nu in Oss.

De 24-jarige Stroo heeft een contract getekend voor anderhalf seizoen met daarin een optie voor nog een jaar. Volgens TOP Oss-directeur Peter Bijvelds had de club de speler al langere tijd op het oog: "Ik ben blij dat we Enzo nu reeds voor langere tijd vast kunnen leggen. Dat was in de komende zomer wellicht lastiger geweest". Bijvelds noemt Stroo een zeer gewenste aanwinst: "Hij heeft scorend vermogen, is een teamspeler met absoluut een neusje voor de goal en past ook prima in een twee-spitsen-formatie".

Stroo kwam vorig seizoen tot 15 goals maar kwam niet meer voor in de plannen van trainer Hans de Koning van Volendam. Stroo liet zijn contract ontbinden zodat hij bij TOP Oss kon tekenen. Stroo: "Ik had meteen een erg fijn gevoel bij TOP. De speelstijl bevalt me evenals de cultuur waarbinnen de spelers zich steeds weer goed profileren. Ik heb het idee dat ik hier volledig mezelf kan zijn. Natuurlijk heb ik bij Paul Kok nog even geïnformeerd naar de club, maar die kon echt niets negatiefs opnoemen".

Eerder donderdag werd al bekend dat Sjoerd Overgoor van Go Ahead Eagles overstapt naar TOP Oss. De club had ook al een nieuwe derde doelman binnengehaald in de persoon van Jonathan Waterberg.