TOP Oss haalt Overgoor van GAE en verwacht meer wisselingen in selectie

Gepubliceerd: Donderdag 31 januari 2019 11:08

TOP Oss haalt Overgoor van GAE en verwacht meer wisselingen in selectie

OSS - TOP Oss gaat zich versterken met Sjoerd Overgoor. De middenvelder komt van Go Ahead Eagles. Ondertussen verwachten ze bij TOP Oss nog meer veranderingen in de selectie.

Overgoor kwam dit seizoen niet in de plannen voor bij Go Ahead Eagles. Hij was in Deventer bezig aan zijn tweede periode. Eerder speelde hij tussen 2012 en 2015 voor de club voordat hij na dienstverbanden bij SC Cambuur en het Hongaarse Haladas in 2017 terugkeerde. Bij de club speelde hij in de Eredivisie en was hij twee keer eerder speler van het jaar. Algemeen directeur Peter Bijvelds is blij met de versterking die op amateurbasis komt. "Sjoerd is 30 jaar, is aanvoerder van Go Ahead Eagles geweest en heeft in de Eredivisie gespeeld. Het middenveld is drukbezet, maar als zo'n speler zegt dat hij graag naar TOP Oss wil komen zonder enkele garanties, dan ben ik daar 'verrekkes' blij mee. Hij had naar de Tweede Divisie kunnen gaan en voor het geld kunnen kiezen, maar hij kiest voor ons. Dat zegt iets over hem, maar ook over ons."

Bijvelds verwacht nog wel wat wijzigingen in de selectie. Zo is Patrick N'Koyi bezig met een vertrek, maar dat is nog niet rond. Verder valt er te verwachten dat er vandaag nog een speler richting Oss komt.

Wat uitblinkers Bryan Smeets en Huseyin Dogan betreft: daar is op dit moment geen sprake van een vertrek. "Op dit moment speelt er helemaal niets", zegt Bijvelds die nog wel een voorbehoud maakt. "Want op dagen als deze kan er nog genoeg gebeuren. Over vijf minuten kunnen we een telefoontje krijgen en kan het anders zijn."