TOP Oss en trainer Klaas Wels verlengen: twee jaar extra

Gepubliceerd: Donderdag 21 februari 2019 15:14

TOP Oss en trainer Klaas Wels verlengen: twee jaar extra

OSS - TOP Oss heeft het contract met trainer Klaas Wels verlengd. De oefenmeester tekent voor twee jaar en blijft, als alles goed blijft lopen, tot en met media 2022 trainer van de Ossenaren.

Wels begon in 2008 als stagiair bij TOP Oss onder Hans de Koning en zijn assistenten Dirk Heesen en Regilio Vrede. In 2017 nam hij tijdens het seizoen het stokje over van de ontslagen Fran├žois Gesthuizen. "En nu heb ik getekend tot en met 2021. Als je mij dan nog geen clubman noemt, dan ben ik benieuwd wanneer je van plan bent dat wel te doen", vertelt Wels tegenover Dtv. "TOP Oss is een hartstikke mooie club en dit geeft mij de kans door de te bouwen en de club door te ontwikkelen tot een club die voor play-offs probeert te spelen. Vorig seizoen waren we daar dichtbij en dit seizoen doen we nog volop mee."

Algemeen directeur Peter Bijvelds is logischerwijs tevreden over de trainer. "Hij is heel gepassioneerd, deskundig en kent de club heel goed", zegt hij. "We willen graag iets verder komen. En daar is Klaas de juiste man voor op dit moment." Met assistent-trainers Marcel van der Sloot en Ruud van der Rijt heeft Bijvelds al gesprekken gevoerd over contractverlengingen. "Met de rest van de staf niet, maar ik kan je wel vertellen dat we met ze door willen gaan."