TOP en Nooit Gedacht loten derdeklassers in KNVB Districtsbeker

Gepubliceerd: Donderdag 31 januari 2019 07:58

TOP en Nooit Gedacht loten derdeklassers in KNVB Districtsbeker

OSS - SV TOP en Nooit Gedacht spelen in de komende bekerronde tegen Schijndel/De Wit (TOP) en VV SCM (Nooit Gedacht). De Osse en Geffense club kunnen elkaar in de kwartfinale treffen.

TOP overleefde een bekeravontuur met een groep met Beerse Boys, Berghem Sport en NOAD'32 om vervolgens Erp, Volharding en SV Deurne uit te schakelen. Schijndel/De Wit staat op dit moment vierde in de derde klasse. De laatste keer dat beide clubs elkaar troffen was in het seizoen 2014/2015 in de Hoofdklasse.

Nooit Gedacht zat in een groep met RK DESO en Estria om daarna Milheezer Boys (na penalty's) en SDDL uit te schakelen. VV SCM komt uit Maastricht en staat tweede in de derde klasse A, Nooit Gedacht staat zevende in de derde klasse D.

De achtste finale wordt gespeeld op donderdag 14 maart om 19.30 uur. De kwartfinales zijn op dinsdag 26 en zondag 31 maart. De halve finales zijn op dinsdag 22 april of zondag 28 april.