TOP-directeur biedt excuses aan voor ongeregeldheden: 'Onze club onwaardig'

Gepubliceerd: Zaterdag 09 maart 2019 11:19

TOP-directeur biedt excuses aan voor ongeregeldheden: 'Onze club onwaardig'

OSS - Algemeen directeur Peter Bijvelds biedt namens TOP Oss zijn excuses aan voor de ongeregeldheden vrijdagavond bij TOP Oss - FC Twente (0-2). Op het einde van de wedstrijd misdroeg een deel van de supporters zich ernstig.

"Namens onze club bied ik alle goedwillende bezoekers oprechte excuses aan voor de intimiderende, provocerende sfeer die aan het einde van de wedstrijd ontstond", zegt Bijvelds op Twitter. "Onaanvaardbaar en onze club onwaardig."

Na de 0-2 in de 86e minuut provoceerde FC Twente-doelman Joël Drommel het publiek op de C-tribune van TOP Oss. Een deel van de groep liet zich uitlokken, stormde naar beneden en bekogelde de doelman met bier.  Verder kregen enkele stewards klappen. De scheidsrechter legde het duel even stil en toen de gemoederen bedaard leken te zijn, snelde een groep supporters door het hek bij de B-tribune om de confrontatie te zoeken met de FC Twente-supporters. Toen de groep daar weg werd gestuurd, probeerde een groep het bij het hek naast de A-tribune waardoor enkele raddraaiers op het veld stonden. Uiteindelijk werd de wedstrijd uitgespeeld. 

Deel deze pagina: