Tonnie van Veghel-tribune wordt (eindelijk) gebouwd bij TOP

Gepubliceerd: Dinsdag 20 november 2018 11:54

Tonnie van Veghel-tribune wordt (eindelijk) gebouwd bij TOP

OSS - Het heeft even geduurd, maar vanaf vandaag is men bezig met het bouwen van de Tonnie van Veghel-tribune bij SV TOP. En daarmee komt een langgekoesterde wens van de club én familie Van Veghel in vervulling.

In augustus 2017 kreeg Tonnie van Veghel een cadeau van TOP: de tribune die bij de club zou komen zou naar hem worden vernoemd. Tonnie was toen 75 jaar lid van de club. In juni van dit jaar overleed Tonnie en was de tribune er nog steeds niet. In oktober kwam de familie van Van Veghel met een noodkreet via Dtv. "We kunnen nu niet meer wachten, dat is over", sprak schoonzoon Anton Vos.

Eigenlijk zou eind oktober de tribune worden geplaatst, maar door een fout liep het (weer) vertraging op. Maar vandaag zijn ze begonnen met het bouwen van de tribune. De werkzaamheden gaan deze hele week door.

Lees ook:
- Familie snakt naar Tonnie van Veghel-tribune bij TOP: 'We kunnen niet meer wachten'