Tommie Christiaan | In een ander licht.

Tommie Christiaan | In een ander licht.

za 23 mrt


Tommie Christiaan | In een ander licht.

Zaterdag 23 maart 2019 – aanvang 20.15 uur.

Grote Zaal.

 Tommie Christiaan deelt podium met winnares Guts & Glory in De Lievekamp.

 

OSS – Op zaterdag 23 maart speelt Tommie Christiaan zijn nieuwe theatershow ‘In een ander licht’ in theater De Lievekamp. Speciaal voor zijn optreden in Oss deelt hij het podium met Michelle Geurts, winnares van de talentenwedstrijd ‘Guts & Glory’. Gedurende de avond zal Tommie Christiaan samen met de 21-jarige Osse zangeres een duet ten gehore brengen.

 

Voor Tommie Christiaan is het theater een tweede huis. De afgelopen jaren is hij uiterst succesvol geweest in diverse musicals zoals ‘Zorro’, ‘Hair’ en ‘On your feet’. Ook op televisie maakte hij veel indruk bij onder andere het programma ‘Beste Zangers’ door zijn vertolking van ‘Barcelona’ met Tania Kross en als Jezus in ‘The Passion’.

 

Op zaterdag 23 maart is hij in De Lievekamp te gast met zijn show ‘In een ander licht’. Hij staat te trappelen om het podium te betreden met eigen liedjes, maar ook met nummers van artiesten die het heilige vuur in hem aanwakkerden.


Winnares Guts & Glory
De 21-jarige Michelle Geurts won in 2018 de talentenjacht ‘Guts & Glory’. Zij ging naar huis met een trofee én een toezegging dat ze dit theaterseizoen een gastoptreden mag verzorgen bij een professionele voorstelling in theater De Lievekamp. De keuze is gevallen op de show van Tommie Christiaan. Het gastoptreden wordt in dit geval wel heel speciaal; de winnares zal samen met Christiaan een duet ten gehore brengen tijdens zijn show.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de voorstelling ‘In een ander licht’ van Tommie Christiaan op zaterdag 23 maart, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, kunnen vanaf € 21,00* worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via www.lievekamp.nl.

*excl. € 1,25 ticketfee

 Voor meer informatie www.lievekamp.nl

Gerelateerde agendaitems

Osse Halfvastenweekend. za 23 mrt t/m zo 24 mrt
Expositie Madelon la Porte. za 23 mrt t/m zo 24 mrt
Woman at War. zo 24 mrt t/m di 26 mrt