Tijdelijk dorpshuis 't Paviljoen in Overlangel officieel geopend

Gepubliceerd: Zaterdag 19 januari 2019 20:36

Tijdelijk dorpshuis 't Paviljoen in Overlangel officieel geopend

OVERLANGEL - Verenigingen maken er al sinds november gebruik van, maar vandaag was de officiële opening van 't Paviljoen. Het strandpaviljoen dat na het afbranden van de Petjesbar dienst doet als noodclubhuis is feestelijk in gebruik genomen.

Arjan Calatz van de dorpsraad Herpen deed een openingswoordje.

Het onderkomen, dat 't Paviljoen als naam heeft gekregen, mag in ieder geval tot 1 februari 2020 blijven staan op de parkeerplaats tussen de kerk en de kantine van voetbalclub OKSV..

Onlangs presenteerde eigenaar Guus Janssen van de afgebrande Petjesbar plannen voor een nieuw dorpscafé met daarbij een kringloopwinkel. Het is de bedoeling dat die op dezelfde plek terugkomen. Wanneer dat gaat gebeuren, is nog niet te zeggen. Tot die tijd kunnen verenigingen uit Overlangel die de Petjesbar als thuisbasis hadden terecht in 't Paviljoen.