Supportersvereniging en TOP Oss: 'TOP thuis moet gezellig avondje blijven'

Gepubliceerd: Donderdag 14 maart 2019 09:24

Supportersvereniging en TOP Oss: 'TOP thuis moet gezellig avondje blijven'

OSS - Na de ongeregeldheden van vorige week vrijdag bij TOP Oss - FC Twente (0-2) roepen Supportersvereniging De Trouwe Oss en TOP Oss supporters op om 'positief en met volle kracht' voor de play-offs te gaan. Dit doen de partijen op de site van de club.

Afgelopen vrijdag ging het na de 0-2 bij TOP Oss - FC Twente mis. Supporters lieten zich uitlokken door FC Twente-keeper Joël Drommel, sloegen stewards, kwamen door hekken bij de A- en B-tribune en probeerden het uitvak te bestormen. "Zowel supportersvereniging De Trouwe Oss als TOP Oss keuren dit gedrag af. Niemand is hiermee gediend", staat er op de site. "We zijn een club waar supporters en medewerkers het gesprek met elkaar aangaan en juist heel goed met elkaar door één deur kunnen. We willen onze successen met zoveel mogelijk supporters vieren. En nederlagen samen slikken. Daarnaast moet het haast spreekwoordelijke ‘TOP thuis’ een gezellig avondje uit blijven, waar ouders hun kinderen graag mee naartoe nemen. Hier gaan we met z’n allen voor."

Aankomende vrijdag speelt TOP tegen Jong Ajax. Een belangrijke wedstrijd in de strijd om de play-offs. Daar heeft de club de hulp van supporters bij nodig. "We willen afgelopen vrijdag achter ons laten en positief en met volle kracht voor de Play-Offs gaan. Die missie gaat vrijdag verder, thuis tegen Jong Ajax. We gaan er vanaf 16.00 uur een waar (voetbal)feest van maken voor alle goedwillende supporters. Zoals je dat eigenlijk al heel lang van ons gewend bent."