Supporters op C-tribune TOP Oss pakken uit voor kraker tegen Roda JC

Gepubliceerd: Vrijdag 30 november 2018 15:47

Supporters op C-tribune TOP Oss pakken uit voor kraker tegen Roda JC

OSS - De supporters van TOP Oss pakken vanavond uit voor de wedstrijd tegen Roda JC. Op de C-tribune gaan ze een sfeeractie houden en overige supporters worden geadviseerd om op tijd in het stadion te zijn.

TOP Oss staat op dit moment op een vierde plek. Roda JC staat op een zevende plek. 'Om onze mannen in het rood en wit extra te steunen gaan we de lang verwachte sfeeractie eindelijk tentoonstellen aan het hopelijk massaal toegestroomde publiek', vertelt supportersvereniging De Trouwe Oss.

Op de stoeltjes op de C-tribune liggen vlaggen en spandoeken klaar. 'Kom allemaal in het midden achter de goal staan. De bedoeling is dat wanneer onze spelers het veld betreden de spandoeken dan in de lucht worden gehouden en dat er met de vlaggen die er liggen zoveel mogelijk gezwaaid word. Gelijktijdig zal een groot spandoek achter ons omhoog getrokken worden', zegt de supportersvereniging.

Na de wedstrijd mogen er geen vlaggen of spandoeken mee naar huis worden genomen. Ze kunnen ingeleverd worden bij mensen die na de wedstrijd klaarstaan om alles op te ruimen.