Sportpark De Koppelsteeg in Berghem opgeleverd

Gepubliceerd: Donderdag 20 december 2018 19:46

Sportpark De Koppelsteeg in Berghem opgeleverd

BERGHEM - Vandaag is het vernieuwde sportpark De Koppelsteeg in Berghem opgeleverd. Het heeft allemaal iets langer geduurd omdat de accommodatie van de gemeente energieneutraal gebouwd moest worden.

De opknapbeurt begon in 2017 met de aanleg van nieuwe kunst- en natuurgrasvelden. In november vorig jaar is gestart met de bouw van het nieuwe clubhuis met kantine en kleedkamers.

De vernieuwing van het sportpark was aanvankelijk begroot op 2,7 miljoen euro. Maar de gemeente moest door een tegenvallende aanbesteding door  gewijzigde marktomstandigheden nog eens 470.000 euro bijleggen.

De club zelf moest bezuinigen op de uitvoering. Om geld uit te sparen hebben vrijwilligers van voetbalclub Berghem Sport de handen uit de mouwen uit de mouwen gestoken. Ook is er geld ingezameld met acties om de afbouw van de bovenverdieping te betalen. Die kosten komen voor rekening van de club zelf.

Voetbalclub Berghem Sport houdt op 2 januari de nieuwjaarsreceptie in de nieuwe accommodatie.
(Foto: Kees van Geffen twitter)