Softbal, leukste sport voor meiden.

za 23 mrt

Softbal, leukste sport voor meiden.

Leukste sport voor meiden.

Softbal; een veelzijdige sport voor oud, maar zeker ook voor jong. Ondanks dat het op veel middelbare scholen in Oss wordt gespeeld, is softbal vooral ook een sport voor meiden die op de basisschool zitten. Houd jij van rennen, overgooien, veel lol hebben met andere meiden, en ben je graag buiten? Of ben jij een (o)pa of (o)ma met een (klein-)dochter die dit leuk vindt? Dan móet je zaterdag 23 maart aanstaande naar De Rusheuvel komen.

Daar is tussen 9.30 uur en 16.30 uur van alles te zien en te doen dat met softbal te maken heeft. Je kunt kijken naar spannende jeugdwedstrijden van de beste softbalverenigingen in Nederland, o.a. uit Amsterdam en Hoofddorp, je kunt zelf een balletje gooien en slaan, je kunt een softbal op je nagels laten lakken... en nog veel meer.

Dit 'Warming Up Toernooi' met alle festiviteiten is gratis toegankelijk. Zaterdag 23 maart vanaf 9.30 uur staan de poorten van Baseball & Softball Club de Cardinals wagenwijd open. De Cardinals is te vinden achter de hockeyvelden, ingang aan de Spitsbergerweg 52 in Oss.