Senioren Carnavalsconcert ter ere van 5 x 11 jarig jubileum SCH en SCVO

Gepubliceerd: Zondag 17 februari 2019 17:18

Senioren Carnavalsconcert ter ere van 5 x 11 jarig jubileum SCH en SCVO

HEESCH/OSS - In De Pas in Heesch was zondag een van de twee carnavalsconcerten speciaal voor senioren. Stichting Carnavalsviering Heesch (SCH) en Stichting Carnavalsviering Oss (SCVO) werken met het Maaslands Senioren Orkest samen voor deze concerten ter ere van het 55-jarig jubileum van het openbaar carnaval in Heesch en Oss.

In samenwerking met de carnavalsstichting SCH Krullendonk Heesch werd er in De Pas groots uitgepakt voor de bezoekers van het carnavalsconcert.  Er waren gastoptredens van entertainer Marco Nelissen en dirigent Peter. De Maaslandse Twee Pinten traden op en ook een 40-koppig zeemansorkest liet van zich horen.

Het concert was gericht op 50-plussers maar ook andere carnavalsliefhebbers waren welkom. Ook in Oss staat nog een concert op het programma. De SCVO houdt vrijdagmiddag 1 maart een seniorenconcert in de Groene Engel.