SDDL wil eerst 'lekker voetballen' met Ravenstein en dan toekomst inrichten

Gepubliceerd: Donderdag 14 maart 2019 13:27

SDDL wil eerst 'lekker voetballen' met Ravenstein en dan toekomst inrichten

DEMEN - Voetbalclub SDDL uit Demen heeft gisteren gestemd voor een samenwerking met VV Ravenstein op twee sportparken. De club wil eerst een à twee jaar samen voetballen met de Ravensteiners voordat een fusie in wordt gericht.

SDDL hield woensdagavond een algemene ledenvergadering, waarin de fusie besproken werd. Ruim zestig procent van de leden was aanwezig, dit tot tevredenheid van het bestuur. "Dit geeft aan dat het leeft onder onze leden", vertelt voorzitter Lambert Vervoort.

Uiteindelijk gaven de leden van de Demense club aan met ingang van volgend seizoen graag te willen samenwerken met VV Ravenstein op twee sportparken in Ravenstein en Demen. Dit moet dan wel gebeuren op basis van gelijkwaardigheid. Daarnaast wil SDDL eerst een à twee jaar samen voetballen met de Ravensteiners. "Laten we eerst gewoon lekker gaan voetballen en genieten van elkaar", stelt Vervoort. "Op die manier kan het enthousiasme gaan leven." Volgens SDDL gaat de toekomst inrichten dan een stuk makkelijker, net als het maken van een fusiedocument. Uiterlijk 30 april wil SDDL duidelijkheid van de algemene ledenvergadering van VV Ravenstein.