Robbie van Stiphout nieuwe frontman Osse rockcoverband Rattlesnake Shake

Gepubliceerd: Vrijdag 22 februari 2019 07:45

Robbie van Stiphout nieuwe frontman Osse rockcoverband Rattlesnake Shake

OSS – De Osse rockcoverband Rattlesnake Shake heeft een nieuwe frontman. Robbie van Stiphout volgt Jan Loeffen op die in februari 2017 aankondigde dat hij na 25 jaar ging stoppen.

Het eerste optreden van Rattlesnake Shake in de nieuwe samenstelling dat is bevestigd is op Aktiepop op 19 mei in Lithoijen.

Robbie van Stiphout komt uit Veghel en hij is en blijft ook zanger van zijn band Day Six. Na lang zoeken en veel audities gaat hij de vocalen voor zijn rekening nemen bij Rattlesnake Shake. “Vanaf het eerste moment dat we met zijn vijven in het oefenhok stonden voelde het al goed. En toen we eenmaal wat nummers gingen spelen waren we het unaniem eens: dit wordt hem!”, zo staat te lezen op de Facebookpagina van Rattlesnake Shake.

Rattlesnake Shake was in oktober nog samen met ‘oude zanger’ Jan Loeffen te zien op Festyland in Volkel. Dat was na een lange radiostilte. Kort nadat Loeffen in februari 2017 had aangekondigd dat hij ging stoppen, werd drummer Berrie Vermeulen getroffen door een hersenvliesontsteking waarvan hij lang moest revalideren. Festyland 2017 moest worden gecanceld om die reden.

Vermeulen is inmiddels hersteld en met frontman Robbie van Stiphout is de band weer compleet. Een datum voor het eerste optreden met nieuwe zanger Robbie van Stiphout. “Maar de agenda wordt inmiddels weer gevuld met boekingen”, zo kondigt Rattlesnake Shake aan op Facebook.

Radiopresentator Jolwin Dobbelsteen had vrijdagmorgen een gesprek met Robbie van Stiphout op MFM Brabant

Deel deze pagina: