RKSV Margriet versterkt zich met vier spelers

Gepubliceerd: Maandag 11 maart 2019 07:53

RKSV Margriet versterkt zich met vier spelers

OSS - RKSV Margriet heeft zich voor volgend seizoen versterkt met vier spelers. Jordy Spooren, Bilal El Ghezaoui, Martijn Vertogen en Mark Ruitenberg spelen met ingang van volgend seizoen voor de Osse derdeklasser. Daarnaast blijven er ook veel spelers verbonden aan de club.

Spooren keert terug bij Margriet na een dienstverband bij HVCH van twee seizoenen. Hij is een speler die kan spelen als vleugelverdediger en als controleur op het middenveld. "Met hem komt een jongen van de club terug, hij heeft bewezen erg belangrijk te kunnen zijn. Zijn opgedane ervaring bij HVCH neemt hij toch maar mooi mee", laat de technische commissie van Margriet weten. "Verder zijn we met Jordy in gesprek of hij weer werkzaam gaat zijn als jeugdtrainer, want ook hier is hij goed in."

Van FC Schadewijk komt Bilal El Ghezaoui over. "Deze aanvaller, vader van twee kinderen, woonachtig in Oss, die zijn jeugdopleiding heeft genoten bij Elinkwijk speelde tegen Margriet een sterke wedstrijd en we zijn dan ook blij dat hij de Margrietselectie komt versterken", vertelt de club. Na een kampioenschap en topscorer van de vierde klasse in het seizoen 2017-2018 als hoogtepunten kiest hij voor het komende seizoen voor RKSV Margriet.

Van de club O.S.S.'20 komen twee spelers over. Allereerst Martijn Vertogen (21). Hij is volgens de technische commissie een controlerende middenvelder, die zijn duels niet schuwt en bij voorkeur voor de voetballende oplossing kiest. Ook komt doelman Mark Ruitenberg over van stadsgenoot O.S.S.'20. Hij is 29 jaar, speelde in de jeugd van Berghem Sport, daarna voor CITO, waarna hij nu twee jaar voor O.S.S.'20 speelt.

Een groot gedeelte van de huidige groep heeft aangegeven ook volgend seizoen voor Margriet uit te komen. Kevin Korsten, Roy Govers, Joey Schuurmans, Max van Berkom, Jeffrey van Vlijmen, Rob Ooms, Lars van de Kamp, Jessie van de Kamp, Morris Landman, Kay van de Haterd, Veron Lionarons, Floris de Vries, Luuk Haas, Bas Bressers en Ramon Verbiesen, allen blijven bij Margriet.

Vanuit de jeugd zullen ook een aantal spelers doorstromen naar de selectie. Eén ervan is aanvaller Rob van de Ven, hij traint dit seizoen al regelmatig mee en heeft enkele wedstrijden voor Margriet 1 gespeeld, waarin hij een goede indruk heeft achter gelaten.

"Wij zijn als RKSV Margriet heel blij met de versterkingen. Zij zullen zorgen voor meer concurrentie binnen de selectie. Samen met de kwaliteiten die we al in huis hebben, denken we meer stabiliteit in de selectie te hebben. Belangrijk dat de nieuwe spelers zich snel thuis voelen, maar daar zorgt de huidige spelersgroep wel voor. Met deze groep, aangestuurd door Maarten van Vugt hebben wij veel vertrouwen om onze sportieve doelstellingen te verwezenlijken", stelt de technisch commissie tevreden vast.