RKSV Margriet na bedreiging jeugdspelers: 'Hopen dat het bij dit incident blijft'

Gepubliceerd: Woensdag 13 februari 2019 09:05

OSS - De spelers van RKSV Margriet die maandagavond zijn bedreigd door een automobilist in Oss zitten in de O14-1 van de club. Margriet laat op de site weten contact te hebben gehad met de politie en gemeente.

De club zelf heeft het op de eigen site over een 'vervelend incident'. Twee spelers van RKSV Margriet O14-1 waren op weg naar huis en fietsten ter hoogte van Winkelcentrum Ussen toen een bestuurder van een rode auto hen bedreigde. "Gezien de aard van het voorval is melding gedaan bij de politie", vertelt RKSV Margriet.

Op de Instagram-pagina van de club meldde de club maandag: "Hij toeterde, stopte en stapte vervolgens uit. Het leek erop alsof hij een mes of vuurwapen wilde trekken. Op dat moment zijn de jeugdspelers snel doorgefietst." De club hoopt op de eigen site dat het een incident is. "Het bestuur van Margriet is van mening dat onze leden in een veilige omgeving hun sport moeten kunnen beoefenen en hoopt dat het bij dit incident blijft. Over het incident heeft het bestuur contact gehad met ouders, politie en de gemeente."