Rabobank in Nistelrode verhuist naar Parkstraat

Gepubliceerd: Vrijdag 13 oktober 2017 07:40

Rabobank in Nistelrode verhuist naar Parkstraat

NISTELRODE – De Rabobank in Nistelrode verhuist begin februari naar de Parkstraat. De eerdere plannen om het Rabobankkantoor aan het Tramplein te verbouwen, zijn gewijzigd omdat de Parkstraat, naast de Jumbo, een betere locatie zou zijn.

Ook zou de nieuwe locatie beter aansluiten bij de veiligheidseisen. Naast de verhuizing van het kantoor wordt er op de parkeerplaats bij de supermarkt een zogeheten pinbox geplaatst. Dit is een opzichzelfstaand ‘huisje’ waarin een geldautomaat en een sealbagautomaat worden bevestigd. De openingstijden van het kantoor worden verruimd. De bank is straks open op maandag van 13.00-17.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur.

“We zijn erg blij dat we op deze centrale plek onze dienstverlening kunnen continueren”, zegt Ronald van Hintum, directeur Particulieren en Private Banking. “Het is een gegeven dat de consument steeds minder gebruikmaakt van fysieke banklocaties. Toch hebben wij besloten om ons kantoor in Nistelrode te behouden. We vinden het belangrijk dat we dicht bij onze klanten blijven en – waar mogelijk – bijdragen aan de dynamiek in het dorp”.

Deel deze pagina: