Peter van Boekel CDA-lijsttrekker in Bernheze

Gepubliceerd: Dinsdag 17 oktober 2017 19:15

Peter van Boekel CDA-lijsttrekker in Bernheze

HEESCH- Wethouder Peter van Boekel is door zijn partij voorgedragen als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat liet het CDA dinsdag weten.

Van Boekel is meer dan twintig jaar actief geweest in het bedrijfsleven. Hij werkte in diverse functies bij een aantal ingenieursbureaus. Na 12 jaar raadslidmaatschap, waarvan 8 jaar als fractievoorzitter en politiek leider van het CDA Bernheze, is hij in 2014 wethouder geworden. “Als wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling, Volkshuisvesting, Natuur en Landschap werkt Van Boekel gedreven en met resultaat aan de toekomst van Bernheze”, aldus het CDA.

Van Boekel zelf geeft aan nog niet klaar te zijn met zijn werk in Bernheze: “Er wordt inmiddels in alle kernen gebouwd. Daar heb ik me de afgelopen jaren volop voor ingezet. Maar bijvoorbeeld op het gebied van recreatie en toerisme laten we in mijn ogen als Bernheze nog kansen liggen. Zowel rondom De Maashorst als in het Aa-dal. Samen met de inwoners van alle dorpen ben ik graag bereid om ook de komende jaren te werken aan een mooie toekomst voor Bernheze.”

Deel deze pagina: