Peter Kusters en Olaf van Boekel zwaaien de scepter tijdens carnaval in Heesch

Gepubliceerd: Zondag 11 november 2018 09:32

Peter Kusters en Olaf van Boekel zwaaien de scepter tijdens carnaval in Heesch

HEESCH - Krullendonk, Heesch, heeft een nieuw prins carnaval en een nieuwe jeugdprins. Peter Kusters is Porcus XLVIII en Olaf van Boekel is Jeugdprins Porcellus XLII. Gisteren werd het tweetal onthuld in Cultureel Centrum De Pas.

Peter is in 1995 in Den Bosch geboren, maar woont sinds 1993 in Heesch. Hij is 25 jaar getrouwd met Mieke en samen zijn ze de ouders van Ruben en David. Hij is sinds 2015 vrijwilliger bij de carnavalsstichting en daar begeleid hij de jeugdprins en zijn adjudant, al zal dat dit jaar niet lukken.

Adjudant
Erwin Veld is de adjuadant van Peter. Hij is in 1969 geboren in de Beemd en een echte Heeschenaar. Hij is getrouwd met Angélique en samen zijn ze ouders van Elise en Rik. Erwin is al jaren lid van de Raad van Elf. De prins en adjudant hebben elkaar leren kennen bij HVCH waar hun zoontjes in een team speelden. Het motto van de mannen is “We vatte dûr nog enne”.

Jeugdprins
Olaf van Boekel is jeugdprins Porcellus XLII. Hij is de zoon van Ivo en Julia van Boekel en is het broertje van zijn zus Guusje. Hij zit op basisschool de Emmaus en heeft voetbal, het spel Fortnite en buiten spelen als hobby's. Hij speelt ook de trompet. Rens van Galen is zijn adjudant. Hij is de zoon van Patrick en Esther van Galen en zit ook op de Emmaus. Max is de ouder broer van Rens. Ook Rens voetbalt, hij is keeper, en hij speelt de gitaar. Hun slogan voor komend jaar:Lèkker maf mè ons gû ut dak dur af.