Osse zanger Brian Voet bouwt aan succes

Gepubliceerd: Donderdag 07 februari 2019 12:24

Osse zanger Brian Voet bouwt aan succes

OSS – Zijn single is twee weken geleden uitgebracht en nu al staat Brian Voet tussen namen als Tino Martin en André Hazes in de iTunes top 200 en HitsNL.

De single ‘Jij bent daar’ van de Osse zanger staat op plek vijftien in de iTunes top 200. Daarnaast staat hij op de tweede plaats in de lijst van HitsNL en heeft hij sinds donderdag de paradeplaat van sterren.nl in handen.

Nieuwe platenmaatschappij
Dit is Brians eerste single sinds een nieuwe platenmaatschappij. Toch is zo’n label volgens Brian niet alles bepalend: “De platenmaatschappij zal best invloed hebben op het nummer, maar ik ben degene die kwaliteit moet leveren. Je plaat móet gewoon goed zijn.”

Meer bereik
Hoewel deze single na twee weken al behoorlijk goed gaat, ziet Brian geen verschil tussen zijn vier singles. “Ze zijn allemaal goed. Ik had niet verwacht dat deze zo goed zou uitpakken. De kwaliteit stijgt natuurlijk telkens wel iets, maar ook de bekendheid speelt mee. Ik heb steeds meer bereik met mijn nummers. Het is ook een kwestie van op het juiste moment, op de juiste plaats.”

Spannend
De zanger vervolgt: “Het is altijd spannend hoe je single beoordeeld zal worden door het publiek. Gelukkig gaat het enorm goed.” Voor Brian zijn de cijfers motiverend, maar vooral vindt hij het ‘speciaal dat mensen zíjn muziek leuk vinden en willen downloaden’.

Blijven zingen
Over de toekomst is de jonge zanger duidelijk: “Als ik maar kan blijven zingen, of het in een kroeg of een grote zaal is, dat maakt me niet uit. Als mensen mijn muziek maar leuk blijven vinden.”

Deel deze pagina: