Opvoedmarkt in de Bibliotheek Oss.

Opvoedmarkt in de Bibliotheek Oss.

zo 24 mrt


Opvoedmarkt in de Bibliotheek Oss.

OPVOEDMARKT: alles over opgroeien en opvoeden van 0 tot 18 jaar

Op zondag 24 maart 2019 organiseren de Bibliotheek Oss en Centrum Jeugd & Gezin Maasland (CJG) een opvoedmarkt in de Bibliotheek Oss. Tussen 11.00 en 16.00 uur is deze opvoedmarkt geopend voor ouders, verzorgers en beroepskrachten die meer willen weten over opgroeien en opvoeden van kinderen in de leeftijd 0 tot 18 jaar.

Verschillende organisaties binnen de gemeente Oss zoals de GGD, de Speel-o-theek, Kentra24 (onderdeel van Novadic Kentron), ONS welzijn, CJG en de Bibliotheek zijn aanwezig. Zij presenteren hun aanbod en vertellen over hun mogelijkheden. Tijdens deze markt krijgt u van deskundigen informatie en tips over opvoedkundige onderwerpen als veilig gamen, gezonde voeding, weerbaarheid van je kind, en het belang van (voor)lezen.

Daarnaast bieden we deze dag een aantal inspirerende workshops aan, voor zowel opvoeders en beroepskrachten als voor kinderen. Bijvoorbeeld workshops over je kind online, veilig gamen,  weerbaarheid bij kinderen en (voor)lezen.
Aanmelden voor de workshops kan via de website van Centrum Jeugd en Gezin Maasland en van de Bibliotheek. Deelname is gratis.

Belangrijk om te weten: de opvoedmarkt 'opgroeien en opvoeden' in de Bibliotheek Oss is vooral gericht op preventie en niet gericht op hulpverlening.

De markt begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
De entree is gratis.

 

Gerelateerde agendaitems

Osse Halfvastenweekend. za 23 mrt t/m zo 24 mrt
Expositie Madelon la Porte. za 23 mrt t/m zo 24 mrt
Woman at War. zo 24 mrt t/m di 26 mrt