Opera Familia.

zo 20 jan

Opera Familia.

Een muzikale middag op zondag 20 januari door Opera Familia in Markant Uden

UDEN – Op zondagmiddag 20 januari zorgt de muzikale familie van Opera Familia voor een bijzondere middag voor jong en oud. De grote diversiteit aan muziek zorgt ervoor dat deze artiesten de zaal echt weten te bespelen.

Een feestelijk concert met muziek in de sfeer van André Rieu door de schitterend zingende en  leukste zangersfamilie van ons land: Opera Familia. Na meer dan tweehonderd concerten in het afgelopen seizoen brengen zij hun concertprogramma Een Rondje Vrijthof naar de Nederlandse theaters. Een Rondje Vrijthof is een gezellige, warme, familiaire belevenis. Met stijl, humor, adembenemende kleding, feest en ontroering en een prachtig afwisselend repertoire.

Over Opera Familia
Opera Familia is een zingend gezin met een enorme passie voor “Bel Canto” muziek. Hun grote doorbraak vond plaats in de zomer van 2011 na hun indrukwekkende tv-debuut bij Holland’s Got Talent. Het Nederlandse publiek omarmde Opera Famila vanaf het eerste begin en hun debuutalbum ‘Il Canto’ behaalde binnen 2 weken de Gouden status. Tijdens een Opera Familia concert wordt het hele scala aan muzikale avonturen van het drietal geopenbaard. De successen van het debuutalbum worden afgewisseld met hoogtepunten uit opera, musical, film en pakkende Nederlandstalige liedjes van eigen hand.

Opera Familia is met Een rondje Vrijthof in eigen stad op zondag 20 januari om 14:30 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten € 22,00 (excl. € 1,85 ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.