do 28 feb

Opera De Barbier van Sevilla.

Donderdag 28 februari 2019 – aanvang 20.15 uur.
Grote Zaal.

Opera De Barbier van Sevilla.
Er vindt een gratis inleiding plaats om 19.15 uur.

De opera vertelt het verhaal van de verliefde graaf van Almaviva, die de hulp inroept van de Barbier van Sevilla om hem in contact te brengen met de mooie Rosina. Dit meesterwerk van Rossini wordt deze avond gebracht door de Staatsopera van Tatarstan uit Kazan; een groots opgezette productie met een glansrol voor een aantal topsolisten. Onze nieuwe virtuele concertzaalakoestiek zorgt er voor dat u optimaal geniet van deze opera.

Entree: vanaf € 37,00, CJP € 21,75 ( excl. € 1,25 ticketfee)
Voor meer informatie www.lievekamp.nl

Muzelinck-docente verzorgt inleidingen bij De Lievekamp.

OSS – In aankomend jubileumseizoen 2018/2019 van theater De Lievekamp, zal Muzelinck een viertal inleidingen gaan verzorgen bij voorstellingen waaronder de opera ‘De Barbier van Sevilla’ en het concert van het Nederlands Blazers Ensemble. De inleidingen zullen worden verzorgd door docente Christa de Haan.