O.S.S.'20-icoon Mari Verbruggen overleden: 'Het toonbeeld van een echte O.S.S.'er'

Gepubliceerd: Vrijdag 14 september 2018 17:35

OSS - O.S.S.'20-icoon Mari Verbruggen is overleden. De oud-voorzitter, sponsor én erevoorzitter van de club overleed na een ziekbed.

Verbruggen was jaren voorzitter van de club en werd na zijn aftreden erevoorzitter van O.S.S.'20. Ook op financieel gebied was Verbruggen belangrijk voor de Ossenaren. Hij was initiator van de Club van 1000 en als leidinggevende van Verbruggen Groep verbonden als (hoofd)sponsor aan de club.

"Mari was ook decennia lang supporter van onze vereniging. Samen met Dinie ging hij altijd met de bus of eigen vervoer naar de uitwedstrijden van ons 1e elftal. Een ware supporter die stond voor zijn club. Zondag 2 september was Mari nog bij de wedstrijd tegen Quick ’20. Mari moest en zou daarbij aanwezig zijn als zijn gezondheid dat toeliet. En dat kenmerkte Mari in alles wat hij deed voor onze vereniging. Op passie en karakter. Mari was en blijft het toonbeeld van een echte O.S.S.'er", schrijft de club op de eigen site.