Nieuwscafé Bibliotheek Oss.

do 21 mrt

Nieuwscafé Bibliotheek Oss.

Elke 3e donderdag van de maand in de Bibliotheek Oss, Nieuwscafé: voor mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers.
In 2019 vinden de bijeenkomsten van het Nieuwscafé elke 3e donderdag van de maand plaats. Tijdens het Nieuwscafé kunnen mensen met geheugenproblemen, in een gezellige sfeer met een kopje koffie of thee, het nieuws met elkaar bespreken onder leiding van ervaren vrijwilligers. Het Nieuwscafé vindt plaats in een rustige omgeving in de Bibliotheek.
Ook mantelzorgers zijn welkom, zij krijgen de mogelijkheid om één op één vragen te stellen aan één van de vrijwilligers. De vrijwilligers kunnen u bijvoorbeeld helpen met vragen over mantelzorg of u meer informatie geven over geheugenproblemen. De precieze data zijn: donderdag 21 maart, 18 april, 16 mei en 21 juni.
De inloop is van 14.30 uur tot 14.45 uur. Het Nieuwscafé start om 14.45 uur en eindigt om 16.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.