Nieuwjaarsconcert Lions met voorproefje van ‘Fame’

Gepubliceerd: Zaterdag 12 januari 2019 09:49

Nieuwjaarsconcert Lions met voorproefje van ‘Fame’

OSS - Bezoekers van het nieuwjaarsconcert van de Lions Club Oss kregen vrijdagavond op het TBL alvast een voorproefje van de musical Fame. Die wordt in november op de planken gebracht door leerlingen van het TBL.

Daarnaast trad een aantal plaatselijke talenten op, ondersteund door een groot poporkest. Het concert werd de afgelopen jaren georganiseerd bij ROC de Leijgraaf maar dit keer was het TBL dus de gastheer. Niet toevallig, gezien het goede doel waar de opbrengst van het concert van dit jaar naartoe gaat.

De Lions Club Oss zorgt er namelijk voor dat mensen die het niet zo breed hebben in november gratis de musical Fame kunnen bezoeken. De toegangskaarten werden vrijdagavond al symbolisch overhandigd aan de Voedselbank, stichting Helpende Handen en stichting Met Elkaar.