Musical Charley | Met o.a. Jon van Eerd.

Musical Charley | Met o.a. Jon van Eerd.

wo 27 mrt t/m

do
28 mrt

Musical Charley | Met o.a. Jon van Eerd.

Woensdag 27 maart 2019 – aanvang 20.15 uur.

Donderdag 28 maart 2019 – aanvang 20.15 uur.

Grote Zaal.

 

Musical Charley | Met o.a. Jon van Eerd.

 

Hierin zien we, naast Jon van Eerd, onder anderen Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen én een live-orkest. Een korte inhoud. In deze musical wordt Charley gedwongen zich voor te doen als een charmante tante om twee jonge stellen uit de brand te helpen. Al snel komt hij er achter dat hij niet voor vrouw in de wieg is gelegd. Doldwaze verwikkelingen worden in ‘Charley’ afgewisseld met prachtige shownummers. Uiteindelijk zal iedereen de zaal verlaten met een glimlach van oor tot oor!

 

Entree: € 29, 50 (excl. € 1,25 ticketfee)

Voor meer informatie www.lievekamp.nl

 

Komische musical Charley komt in Theater de Lievekamp met sterrencast

Jon van Eerd schrijft en speelt in eigen musical

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op zijn bekende komedie ‘De Tante van Charlie’ schreef hij samen met West-End en Broadway-componist Michael Reed een waanzinnige hilarische komische musical die niet eerder te zien was. Op 27 en 28 maart 2019 is de komische musical Charley te zien in Theater de Lievekamp in Oss.

De Britse componist en dirigent Michael Reed componeert de nieuwe muziek voor Charley. Reed werkte mee aan meer dan twintig shows op West End. Hij werkte eerder samen met Van Eerd tijdens de musical Moeder, ik wil bij de revue. De wereldpremière van de musical Charley is in december 2018 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Van Eerd speelt wederom de hoofdrol.

Als Charley gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem..excuus.. háár laten vallen. En als het nog niet erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de échte tante.

Deze spetterende voorstelling komt bij Theater de Lievekamp met een live orkest en sterrencast. Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater in deze komische musical die in december in première gaat.

Gerelateerde agendaitems

Osse Halfvastenweekend. za 23 mrt t/m zo 24 mrt
Expositie Madelon la Porte. za 23 mrt t/m zo 24 mrt
Woman at War. zo 24 mrt t/m di 26 mrt