MOSA'14 en voorzitter wachten op nieuw clubhuis

Gepubliceerd: Vrijdag 23 november 2018 15:56

MOSA'14 en voorzitter wachten op nieuw clubhuis

OIJEN - De korfballers en voetballers van MOSA’14 in Oijen moeten er al een tijd op wachten: het nieuwe clubhuis. Het was de bedoeling dat direct na de zomervakantie begonnen zou worden met de bouw. Maar inmiddels is het eind november en is er nog niks gebeurd.

"Eigenlijk doen we niet meer dan praten. Het komt allemaal goed, alleen er is geen tijd om te bouwen. We kunnen veel organiseren, zoals kleedunits. Maar die units kunnen we wel neer gaan zetten, maar we hebben er niks aan als we niet weten wanneer er gebouwd gaat worden. Elke dag waar we huur voor betalen is dan weggegooid geld, he?"

Voor het einde van dit jaar moet de aanbesteding gedaan zijn. Verder komt de club niet in de problemen door de vertraging. "We hebben geen problemen. Het is een gedateerd gebouw, maar dat onderhouden we keurig netjes." Vvor Van der Burgt zelf zou de opening van het nieuwe clubhuis een mooi einde zijn van zijn periode als voorzitter. Hij is al ruim 35 jaar voorzitter van de club. "Ik heb al vaker gezegd dat als dit voorbij is, dat het een mooi moment zou zijn om de pannen erop te leggen. Letterlijk en figuurlijk. En dan hoop ik dat ik hier iets neergezet heb waar anderen van kunnen genieten." 

Deel deze pagina: