Maarten Hendriks nieuwe trainer Herpinia

Gepubliceerd: Vrijdag 14 december 2018 07:50

Maarten Hendriks nieuwe trainer Herpinia

HERPEN – Maarten Hendriks wordt in het nieuwe seizoen trainer voor de selectie van Herpinia. Daarmee volgt hij Frank Kusters op.

Hendriks is geen onbekende bij de vereniging. Hij is al trainer van het 2e elftal van Herpinia. In het eerste seizoen bij Herpinia 2 won hij een periode en speelde in de nacompetitie om een plek in de reserve 2e klasse, waar het team in de 1e ronde sneuvelde. In het lopende seizoen staat het weer keurig op een vierde plek in de 3e klasse.

Herpinia geeft aan tevreden te zijn over de aanpak van Hendriks. ‘Samen met Frank Kusters. Maarten van Lith en Maarten Hendriks zal alles in het werk worden gesteld om Herpinia te behouden voor de 4e klasse’, schrijft de vereniging.