Levende Kerststal in Oss.

zo 16 dec

Levende Kerststal in Oss.

Zoals elk jaar tijdens de kerstdagen organiseert de Osse Scoutinggroep Titus Brandsma een levende kerststal, dit jaar op zondag 16 december. Ook dit jaar wordt er weer volop aan gewerkt om onze boerderij tot een gezellige en warme kerststal om te toveren. Gasten, omwonenden en andere geïnteresseerden zijn welkom tussen 12:00 en 17:00 uur aan de Industrielaan 57 te Oss. De toegang tot de kerststal is gratis. Ook zal de scout shop bij de kerststal aanwezig zijn. Bij deze stand kunnen scouting leden hun inkopen doen zoals: rugzakken, scouting bloussen, slaapzakken enz.
Tijdens de kerststal zijn jeugdleden en leiding van onze scoutinggroep betrokken bij de verschillende activiteiten. In de levende kerststal  zult u onder andere Jozef, Maria en een pasgeboren kindje Jezus tegenkomen. Hiernaast zullen de schapen, herders en de ezel de wacht houden over het kindeke. Ieder uur worden de menselijke personages afgewisseld door andere jeugdleden. Buiten houdt een levensechte kameel de wacht, hierop kan een ritje gemaakt worden.
Bij binnenkomst van de kerststal kunt u tegen betaling muntjes kopen waarvan u onder andere warme glühwein, verse appeltaart en chocomelk kan kopen. Ook verschillende activiteiten kunnen middels deze muntjes gedaan worden. De opbrengst van de levende kerststal komt ten goede aan de scoutinggroep.
Namens Scouting Titus Brandsma wensen we u alvast prettige feestdagen en hopelijk tot ziens op zondag  16 december !