Korenfestival Berghem.

zo 24 mrt

Korenfestival Berghem.

Popkoor Eigenwijs uit Oss doet op 24 maart a.s. mee aan het korenfestival in Berghem.
Dit leuke popkoor staat onder leiding van Karin Tooren,een zeer bevlogen dirigente die er in slaagt om van een stel goedwillende mensen tussen de 20 en 60 jaar een mooi klinkend geheel te smeden.
Met o.a. nummers zoals: hold back the river, nothing else matters, royals, oceaan, this is what it feels like en all of me, wordt er flink aan de weg getimmerd.
Ook is het koor druk in voorbereiding om op 15 juni 2019 een spetterend optreden te verzorgen samen met big band Jazzcape uit Mierlo; dit zal plaats vinden in de Pas in Heesch.
Het koor is ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om uit te vinden wat ze met hun stem kunnen bereiken; zij kunnen zich aanmelden op de website: popkooreigenwijs.nl
Ook kan men vrijblijvend een avond mee doen met onze repetitie op maandagavond in de Meteoor aan de Oude Litherweg in Oss van 20.00 tot 22.00 uur.
Van harte welkom!