Kerstmarkt op talentcentrum.

Kerstmarkt op talentcentrum.

do 13 dec


Kerstmarkt op talentcentrum.

Kerstmarkt op talentcentrum.
Op donderdag 13 december wordt er een grootse kerstmarkt georganiseerd op het terrein van het talentcentrum. Van 16.00 uur tot 20.30 uur zijn bezoekers welkom op Berghemseweg 8b, achter de Visserskerk via ingang Linkensweg, om voor een kleine prijs kerstinkopen te doen en kerstsfeer te proeven.
Het terrein van het talentcentrum, plek waar mensen elkaar laagdrempelig ontmoeten en hun talent inzetten voor elkaar, wordt die dag sfeervol aangekleed middels lampjes, kaarsjes en kraampjes. Natuurlijk is er ook kerstmuziek te horen en zal het Wereldvrouwenkoor live kerstliederen zingen. Verder kunt u genieten van diverse dansoptredens.
Een foodkar zal lekkere kersthapjes serveren en voor een miniem bedrag is er overheerlijke taart te eten. Kinderen kunnen er marshmallows roosteren en natuurlijk loopt er een echte kerstman rond. Iedereen kan met hem op de foto. In onze ontmoetruimte kan men gezellig bij praten met taart en gratis koffie of thee.
Mensen uit de buurt bieden wij een gratis kraam aan om producten te promoten of te verkopen. Commerciële verkopers worden geweigerd. De markt is bedoeld om elkaar te ontmoeten, talent te delen en veeeel gezelligheid. Meer informatie via gcsieben@ziggo.nl

Gerelateerde agendaitems

Film, Girl. zo 09 dec t/m di 11 dec
Soof de Musical. vr 14 dec t/m za 15 dec
Remix. za 15 dec
Film, Liebe in den Gängen. zo 16 dec t/m di 18 dec
Jan Smit. ma 17 dec
Film, Girl. zo 09 dec t/m di 11 dec