Kerstconcert Russisch koor op Tweede Kerstdag.

wo 26 dec

Kerstconcert Russisch koor op Tweede Kerstdag.

in de St.Servatiuskerk te Megen.
Het Neva-ensemble bestaande uit 5 topzangers en een pianiste geven een Kerstconcert!
Als ensemble, maar ook als solisten staan ze bekend om hun zuivere en vocale prestaties. Dit gezelschap komt voor de 26e keer naar Nederland. Op zowel radio als televisie is door de jaren heen diverse malen aandacht aan hen besteed. Een bekend ochtendblad noemde deze topsolisten "De muzikale tovenaars uit Rusland".
Een muzikale belevenis met voor de pauze Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek en beroemde Kerstliederen en na de pauze Russische volksmuziek. Het concert wordt afgesloten met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische) componisten.
Tijdens de pauze van het concert is er Koffie, thee, fris tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.
Het belooft een bijzonder optreden te worden. Een streling voor het oor, als ook voor het oog. Na afloop van het concert staat het Neva-ensemble bij de uitgang van de kerk om uw persoonlijke waardering in ontvangst te nemen. Ook is er een cd te koop van de mooiste liederen.
Graag nodigen wij u uit op Tweede Kerstdag om te komen luisteren. Dit concert is gratis en er zijn 400 plaatsen beschikbaar !
Kerstconcert: woensdag 26 december 2018
Aanvang: 15:00 uur. St.Servatiuskerk Megen(vanaf 14:30 uur geopend).
Plaats: Schoolstraat 1 Megen (gem.Oss)
Meer informatie: www.toerismemegen.nl