Kasteel Heeswijk toegankelijk!

zo
24 mrt

Kasteel Heeswijk toegankelijk!

Blinden- en slechtziende rondleiding 23 maart, 22 juni, 21 september.
Aanvang 10.30 uur.

In de tuin staat een maquette van het kasteel, die een duidelijke indruk geeft van de grootte, de vele torens en de bijgebouwen. Binnen in het kasteel krijgt u tijdens de rondleiding een indruk van de vele vertrekken, de sfeer van het kasteel en van de diverse objecten, die u mag betasten. De dikke muren, de prachtige marmeren schouwen en nog veel meer. Ook de geur en de geluiden van het kasteel zijn in de ruimten verschillend door de variatie in grootte en de ligging. Het verhaal van de vroegere bewoners speelt een belangrijke rol tijdens de rondleiding, waardoor U een indruk krijgt van het vroegere leven in een kasteel met zijn vrijheden en zijn beperkingen. Tarief: € 11,00 euro (regulier), 1 begeleider (+ begeleide hond) gratis. Reserveren kan via: bestel tickets.

Zondag 24 maart 2019, 12.00 – 14.00 uur

Wervingsmiddag gastvrije vrijwilligers

Jaarlijks ontvangt het kasteel vele bezoekers uit binnen- en buitenland. Ter versterking van het team van vrijwilligers zoeken wij gastvrije vrijwilligers! Kom je vrijblijvend oriënteren tijdens de wervingsmiddag op zondag 24 maart a.s.

Zaterdag 23 maart 2019, 22 juni 2019, 21 september 2019 10.30 - 11.30 uur:

Rondleiding Blinden- en slechtzienden

Binnen in het kasteel krijgt u tijdens de rondleiding een indruk van de vele vertrekken, de sfeer van het kasteel en van de diverse objecten, die u mag betasten. De dikke muren, de prachtige marmeren schouwen en nog veel meer. Ook de geur en de geluiden van het kasteel zijn in de ruimten verschillend door de variatie in grootte en de ligging. In de tuin  staat een maquette van het kasteel, die een duidelijke indruk geeft van de grootte, de vele torens en de bijgebouwen. Tarief: € 11,00 euro (regulier), 1 begeleider (+ begeleide hond) gratis.