Jeugdig Boerenbruidspaar in Krullendonk

Gepubliceerd: Maandag 18 februari 2019 07:55

Jeugdig Boerenbruidspaar in Krullendonk

HEESCH - Het Krullendonkse Boerenbruidspaar zal in het  jubileumjaar van het Hisse carnaval gevormd worden door een jeugdig koppel. Op maandag 4 maart worden namelijk Janne van Erik van Mies van Laurens de Krèij en Vince van Hans van Jannie van Jan d’n nèjen Bèkker in 'd’n onecht' verbonden.

De dame en heer zijn in het dagelijks leven beter bekend als Janne Gloudemans en Vince Minten.  Het beste antwoord op de vraag 'Waar kennen jullie elkaar van?' is voor de twee waarschijnlijk 'Waar niet van?!' Ze komen elkaar namelijk tegen bij HVCH, in ’t Tunneke en hebben beiden op het Hooghuis gezeten, hoewel Janne in Oss en Vince in Heesch. Ze zijn allebei bovendien behoorlijk enthousiaste carnavalsvierders.

De muziek in de zaal van ’t Tunneke op carnavalsmaandag wordt verzorgd door Pal en Hanz, een beproefd recept. Janne en Vince nodigen iedereen uit om hun feestje mee te komen vieren! Het 'huwelijk' wordt om 14.30 uur voltrokken door pastoor Marco Nelissen en zal aanvangen om 14:30u, de toegang is gratis. 

Deel deze pagina: